vrijdag 25 februari 2011

Abdij Middelburg nazomerzingen

zondag 2 september 2007 20:16 door Draver
 

Zondagmiddag ook weer naar het Abdij voor het Zeeland Nazomerfestival en dan speciaal naar het Nazomerzingen in samenwerking met Vlaanderen Zingt onder leiding van Marc Dhollander. 
 
Het Abdij plein was nu goed gevuld de zitplaatsen waren nagenoeg vol, zo zou het ook met de voorstellingen in de avond moeten zijn want er staat deze week behoorlijk wat kwaliteit op het podium.
 
Vanmiddag op de populaire toer, het werd door het overgrote deel van het publiek zeer gewaardeerd er werd behoorlijk mee gezongen al is het hier in Middelburg toch wat stijver dan in Vlaanderen.
 
Het nazomerzingen heeft zijn oorsprong in Antwerpen het begon bij café Den Engel op de Grote Markt en is nu uitgezwermd over een groot aantal plaatsen in Vlaanderen, het was ook in Middelburg een groot succes alleen jammer dat er door tijd gebrek een paar nummers tussen uit vielen met vooral You'll never walk alone van Gerry & The Pacemackers, maar dat werd ook weer goed gemaakt in de pauze met een ook  een Vlaams muziekgezelschap wat al lopend veel kwaliteit in huis had met veel Zuid-Amerikaans effecten, subliem. 
 
 


 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten