maandag 7 februari 2011

Fietstraining naar Schouwen

   zaterdag 2 juni 2007 22:18 door Draver

Vanmorgen maar vroeg op pad gegaan heerlijk zonnetje en bijna nog geen wind, via de Veerseweg en de Bosweg richting het Veersebos, op de kruising bij de Gapingseweg kwamen van de richting Gapinge een groepje van drie man aan op de fiets een mooie gelegenheid om samen verder te gaan.

Het was dezelfde groep als een week of drie geleden, ze verblijven op de Camping de Viking te Westkapelle twee Belgen en een landgenoot, ze waren van plan om een rondje Neeltje Jans te rijden, we hebben met zijn drieën een molentje gedraaid, de vierde van de groep had een goed excuus om niet mee te draaien.

Hij had de respectabele leeftijd van 78 jaar , bij de beklimming naar de stormvloedkering had hij een klein excuus, ik kom wat lucht te kort, samen met deze groep verder naar Neeltle Jans.

k ben zelf daarna doorgereden naar Schouwen via de inlagen en de Plompe toren naar de Schelphoek, bij de kruising met de N57 ben ik richting Haamstede gereden op de stormvloedkering waren nu de windmolens aan het draaien op de heenweg stonden ze nog stil dus de wind was mij vandaag zeer goed gestemd.


Plompetoren

Via het fietspad van de Veersegatdam en de Polredijk fiets ik weer richting Middelburg vandaag 20 graden en op de terugweg windje mee van 3 N/O, 68 km op de teller en lekker tempo gereden. 

                                                                         
                                                           Oosterschelde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten