zaterdag 19 februari 2011

Meeuwenpad Zandlopers

zondag 22 juli 2007 19:38 door Draver
 

Zondagmorgen weer naar Schouwen voor een looptraining, vandaag wederom op het programma de eerste loop van de Meeuwenpad competitie, vorige week zondag is letterlijk en figuurlijk alles in het water gevallen door het slechte weer, het was toen niet verantwoord met onweer om het Meeuwenpad in te gaan, dus vandaag op herhaling.
 
Vertrek om 10.00 uur vanuit het keetje in het bos, en daarna rustig inlopen naar de vaste plaats waar wij de oefeningen afwerken onder leiding van Koos, daarna naar het begin van het pad van de Meeuwenduinen.
 
Er wordt in twee groepen gestart een snelle en minder snelle groep, ik kan nog steeds met de snelle groep mee al hangen wij al behoorlijk aan het elastiek, er wordt met een verschil van 6 minuten gestart, vandaag 22 deelnemers, best een goede tijd gelopen zo in het begin van het seizoen, met al die fietskilometers in de benen, daarna gaan we over het strand en een stukje bos terug naar het keetje in het bos van Westerschouwen, vandaag nog even gezwommen anders ben ik niet in Schouwen geweest.
 
Vandaag ook voor het eerst met mijn nieuwe hartslagmeter gelopen,de bediening en instructie is heel duidelijk, met wat nieuwe opties t.o.v. de oude Polar, hij geeft ook de hoogteverschillen aan, het hoogste punt was in de duinen 18 meter, straks een poging doen om hem uit te lezen op de PC.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten