vrijdag 18 februari 2011

Fietsgroep St.Laurens naar Schouwen

dinsdag 17 juli 2007 22:08 door Draver
 

Dinsdagavond met de fietsgroep van St.Laurens mee gereden naar Schouwen, de maandagavond training van onze Toerclub Vrijburg is volledig in het water gevallen, het begon al om half zes te regenen, dus maar besloten om thuis te blijven.
 
Het was een verstandige beslissing want het werd alleen maar slechter en om ongeveer  zeven uur een hevige ontlading met daarop gelijk de klap onweer, het geluid wees op een inslag in onze buurt en dat klopte aardig.
 
Dus vanavond naar de verzamelplaats bij de school te St.Laurens, ook hier was het niet druk we waren met drie man, besloten om maar naar Schouwen te rijden, we zijn via het fietspad van de N57 naar de Veersegatdam gereden daarna via de Stormvloedkering en Waterland Neeltje Jans richting Schouwen.
 
Daarna zijn we eerst een stukje langs de Oosterschelde gereden via de Plompe Toren en de Schelphoek om via het fietspad langs de N57 weer richting Haamstede te rijden.
 
Van dit moment  hebben  we de wind tegen, verder weer via de Stormvloedkering en langs de zeezijde zijn we weer richting Noord-Beveland gegaan hier werd de groep gelijk weer wat groten eerst een eenling van de groep St.Laurens die dacht dat er toch niemand aanwezig zou zijn in de vakantie tijd en die is maar alleen gaan rijden, en gelijk sluit er nog een groep aan van 3 personen, waaronder een dame.
 
 We zijn daarna in een een behoorlijk tempo richting Middelburg gereden via de Polredijk en Veere weer naar de Veerseweg en daarna via de Goldsteinseweg naar de thuisbasis St.Laurens, op de terug weg lag het tempo ruim boven de 40 km/uur, dus vanavond een behoorlijk hoog gemiddelde en 66 km op de teller.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten