zondag 20 februari 2011

Onderhoud Fiets

woensdag 8 augustus 2007 8:59 door draver
 

Dinsdagmiddag mijn racefiets goed schoongemaakt, hij is van de maandagavond training behoorlijk vuil geworden, de b-wegen rond Vlissingen waren toen nog behoorlijk nat en modderig.
 
Buiten in het zonnetje mijn fiets op de werkbeugel gezet en alles schoongemaakt en nagezien, een versnellingskabel aan de onderzijde van de bracket ziet er gerafeld uit, staat op breken, dus straks maar even naar mijn mecanicien Marice Minnaard op de Veerseweg, maar helaas hij is op vakantie,wat een luxe dat er nu in Middelburg zelfs twee racefiets specialisten zijn dan maar naar Endura Sport, ik werd direct geholpen, hier werkt de voormalige mecanicien van TVM, heeft mijn Colnago nog in elkaar gezet bij Rabout, kabel vernieuwd en even het balhoofd opnieuw afgesteld, prima service.
 
http://www.endurasport.nl/index.php?id=1
 
Daarna nog een klein toertje gedaan over Walcheren om alles even te testen, het was erg druk op de binnenwegen, de Dorpentocht werd verreden, je zag ze inderdaad overal fietsen, lekker tegen de wind in, een mooie tocht voor een goed doel.

1 opmerking:

  1. ja, wat goed dat je ook eens rept over het onderhoud van de fiets.
    altijd het lastigste moment voor mij in mijn actieve periode, want dan moest-ie even weg. maar wel naar een vakman, die wist wat goed voor de fiets was.

    BeantwoordenVerwijderen