maandag 7 februari 2011

Nadorstloop Middelburg 2007

zaterdag 9 juni 2007 20:44 door Draver
Vrijdagavond maar eens gaan kijken naar de Nadorstloop een prestatieloop over 10 Engelse Mijlen en 4 of 8 km, ik werd verrast dat het parcours totaal anders was dan de voorgaande jaren, we stonden totaal op de verkeerde plaats, dus maar snel naar de Veerseweg gereden naar de kruising met de Goldsteinseweg.
De lopers moesten nu over het lange fietspad vanaf de Geersesweg tot de Kruisweg een lang saai recht stuk weg, daarna de Kruisweg in via het bruggetje over de Veersewatergang en de van t'Hofweg naar de Schellachseweg via de Prooyenseweg weer richting sportpark Veersepoort.
De deelnemers voor de 10 EM, moesten dit rondje twee maal lopen, parcours minder afwisselend dan het oude parcours.Ik denk dat er ongeveer 100 deelnemers waren, de weergoden bleken de lopers goed gezind gezien het slechte weer wat net naast onze provincie , ik heb vanavond ook eens goed gelet op de loopstijlen, leuk om daar eens speciaal naar te kijken.
Ook altijd weer leuk dat je weer veel bekenden ziet uit het hardlopers wereldje.Het was een prestatieloop dus het was niet belangrijk wie er vanavond eerste of laatste werd, het is voor iedereen een overwinning op zich zelf als men een van deze afstanden uitloopt.
                                                          Fietspad Veerseweg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten