zondag 6 februari 2011

Toerclub Vrijburg rit over Walcheren

vrijdag 1 juni 2007 9:44 door Draver


Donderdagavond trainingsrit van onze Toerclub Vrijburg, om 6 uur vertrokken via het natuurgebied van de Zandvoortseweg richting Vrijburg, bijna de gehele dag droog en even naar Jos Broeke geluisterd naar het weer in onze regio, ziet er goed uit voor vanavond. 

Ik was nog geen 15 minuten weg in de omgeving van de Groeneweg en begon het al te regenen, het zag er erg onheilsspellend uit de lucht boven Vlissingen, maar snel naar Vrijburg gereden om te schuilen, niet druk op dat moment we waren maar met zijn tweeën, uiteindelijk zijn we iets over half zeven vertrokken met zeven man.

Het werd droog en aan de zuid/west kant van Walcheren scheen het zonnetje,al snel nadat we vertrokken waren , de wegen waren  nog redelijk nat een lekke band bij Johny, hierna na het snelle wisselen van de binnen band zijn we richting Westkapelle gereden.



Zeedijk Westkapelle

Bij de afdaling richting Domburg zag de lucht weer behoorlijk zwart, dus maar aan de zuid/west kant van het eiland gebleven hier waren de wegen goed droog, tegen het einde van de rit, de bui was inmiddels richting Schouwen afgedreven zijn we via binnen wegen die weer nat waren richting Oostkapelle,Vrouwenpolder,Veere,Gapinge,Serooskerke en Zandvoortseweg weer terug gereden naar Middelburg en Vlissingen.

Toch nog een redelijke fietsavond geworden, uiteindelijk was het ploegje inmiddels aangegroeid naar 9 man, vandaag met inrijden 70 km.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten