dinsdag 8 februari 2011

Toerclub Vrijburg Zuid Beveland en Walcheren

 
dinsdag 19 juni 2007 9:32 door Draver
 

Maandag een mooie route gereden, de hele dag regenachtig weer met buien maar vanavond trokken de luchten weer helemaal open zelfs het zonnetje kwam weer te voorschijn.
 
Wij zijn deze trainingsavond via Vlissingen-Oost naar de Quarlespolder gereden, via de Joncker Fransweg zijn we naar Nieuwdorp gegaan, via binnenwegen richting Lewedorp daarna het fietspad van de provincialenweg richting 's-Heer Arendskerke door het dorp weer naar de doorgaande weg naar Goes via de parallelweg van N 256 naar de brug  bij Katseveer via het fietspad onderlangs de dijk van het Veersemeer richting Wolphaartsdijk via de Middelplaten.
 
Hier een verplichte pauze een lekke band dus even genieten van de natuur en in de lucht gezocht voor mogelijk een Vale Gier die momenteel in deze omgeving worden waargenomen. We rijden nu richting Vliegveld Midden Zeeland en Arnemuiden via de sluizen van Veere nemen we nog een lus op Walcheren wij zijn met 4 man via de Zandvoortseweg terug gereden naar Middelburg en Vlissingen.
 
Vandaag was de groep 10 man sterk, met een stevige westen wind van 5 en een goede temperatuur van 18 graden, vandaag 80 km gereden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten