donderdag 10 februari 2011

Fietstraining Rondje Wolphaartsdijk

vrijdag 13 juli 2007 9:49 door Draver
 

Donderdagavond 12 juli Toerclub Vrijburg, vanavond waren we maar met zijn vieren, vakantietijd het weer was een beetje somber zo nu en dan een spatje regen, besloten om een rondje Wolphaartsdijk te rijden.
 
Van de vier clubleden waren vanavond in ieder geval de gangmakers aanwezig dus dit betekent volop aan de bak, ik heb vooraf maar gevraagd of ze een beetje rekening met mijn persoontje wilden houden.
 
 Afgesproken dat we vanavond een rustig tempo zouden rijden, we zijn via Vlissingen naar de Ritthemseweg gereden hier ging het tempo al aardig naar de 37 km/uur mijn diesel kon het net redden, maar in de Quarluspolder ging het beloofde rustige tempo al aardig richting de 41 km/uur, toen maar even aan de noodrem getrokken en een gaatje laten vallen.
Daarna in een iets rustiger tempo verder richting Endewege en via Wolphaartsdijk door de polder naar het recreatiegebied De Piet vandaar via Arnemuiden naar de sluizen van Veere weer richting Middelburg.
 
Deze avond alleen maar achterwielen en achterwerken gezien, het gemiddelde zal wel in de buurt van de 34/35 km/uur zijn geweest, vanavond 65 km gereden, en het is droog gebleven, met een windje van 3/4 Z/W en een temperatuur van 17 graden, dus zeer goed fietsweer en een stevige tempo training. 
 
In de morgen nog even naar de binnenstad van Middelburg geweest het was gezellig druk, het was ringrijden met Sjeesjes in en rond het Abdij, tevens mijn digitale camera weggebracht is gevallen in Corvara in Italie, dus even zonder nieuwe foto's op mijn Blog. 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten