donderdag 10 februari 2011

Sella Ronde Training 3e dag

vrijdag 6 juli 2007 9:30 door Draver
 

Woensdag 27 juni besloten om de Sella ronde te doen, vertrek om 10.30 uur vanuit Colfosco een kleine afdaling naar Corvara met daarna de klim naar de Campolongo lekker om warm te worden, besloten om dit gedeelte niet gezamenlijk te rijden verzamelen op de top van de Pordoi.
 
De klim naar de Pordoi loopt ook lekker met vooral in de bochten kan je weer wat snelheid maken, richting de top werd het al flink kouder en zo nu en dan een regenspetter het zag er aan de andere zijde van de Pordoi niet goed uit, boven op de top aangekomen was het inderdaad al behoorlijk koud en winderig, vlug naar binnen voor een kop koffie.
 
 Na de koffie weer naar buiten het weer werd alleen maar slechter, dus snel naar beneden richting de beklimming van de Sella, tijdens deze afdaling begon het eerst te regenen wat later overging in ijswater en hagelstenen, ik had gelukkig een regenjasje aan.
 

Passo Sella
 
Bij Cees was het anders die kwam verkleumd van de kou beneden, maar snel begonnen aan de beklimming van de Sella dan verdringt de kou zicht wat door de inspanningen.
 
 Maar het weer kan ook snel veranderen in de bergen tijdens de beklimming van de Sella kwam weer snel de zon door, hier ook besloten dat we niet op elkaar zouden wachten dus zo snel mogelijk via de beklimming van de Gardena terug naar Colfosco, vandaag 52 km gereden.
 

Colfosco
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten