donderdag 10 februari 2011

Toerclub Vrijburg Rit over Walcheren

dinsdag 10 juli 2007 11:03 door Draver
 

Maandag 9 juli vanavond een rit over Walcheren, een van de collega's  heeft storingsdienst dus we kunnen niet te ver van de thuisbasis, dus een rondje rond de kerk, via Vlissingen half hoge brug rijden we naar Rithem via Vlissingen-Oost gaan we naar de Binnendijk stukje door de Oud-St.Joospolder steken we door over het viaduct over de A58 naar Arnemuiden.
 
Vandaar gaan we naar de sluizen van Veere, door het stadje jawel Veere heeft stadsrechten gaan we via de Polderdijk richting Vrouwenpolder via het nieuwe natuurgebied de Beekshoekpolder en Oranjezon komen we in Oostkapelle vandaar door naar Domburg waar we een ommetje moeten maken omdat het op maandag toeristenmarkt is.
 
Met de wind tegen gaan we in volle vaart naar onze beklimming voor deze avond de Westkappelse Zeedijk daarna via het het fietspad langs de provincialeweg naar Zoutelande, daarna gaan we richting Middelburg en Vlissingen huiswaarts.
 
Een mooie fietsavond de belangstelling is wat minder de oorzaak zal de vakantie zijn, de ploeg was vanavond 6 man sterk, 72 km op de teller

Geen opmerkingen:

Een reactie posten