maandag 7 februari 2011

De Zandlopers Interval training

   zondag 3 juni 2007 21:50 door Draver

Zondagmorgen 10.00 uur training van de Zandlopers, vandaag een Interval training op het programma altijd een vast gegeven op de eerste zondag van de maand, onder leiding van Rinie van Dijke.

Eerst inlopen ongeveer 15 minuten, daarna wat rek en strek oefeningen altijd vast door onze Koos, hierna loopscholing met aansluitend het Interval gedeelte. We werden in twee groepen ingedeeld, een rondje wat uitgezet was in het bos over ongeveer 200 meter,om de beurt moesten we starten, lopen naar de volgende groep de eerste persoon aantikken en die ging weer via het rondje naar onze groep, we moesten steeds sneller starten tot we allen 6 maal gelopen hadden, behoorlijk pittig, daarna een circuitje opgezocht met wat pittige hellingen en los zand, eerst even een proef rondje gelopen, en daarna dit rondje op volle snelheid, via de GPS van Garmin was het 710 meter.

Daarna voor de liefhebbers naar het strand om aansluitend nog even te zwemmen, het water is nog steeds 16 graden, een lekker stukje gezwommen, we waren met 7 zwemmers vandaag, hierna snel naar ons keetje want er was traktatie van onze Han, heerlijke gevulde koeken zoals gebruikelijk bij onze nestor van de Zandlopers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten